Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Sat, Mar

Şofer de 20 de ani din Ceanu Mare urmărit azi-noapte de poliţie

Aiţilop
Typography

La data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 03.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe DJ 150, pe raza localităţii Ceanu Mare, conducătorul auto continuându-şi deplasarea.

Astfel, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia pe ruta Ceanu Mare - Frata - Apahida, iar pe parcursul deplasării autoturismul a părăsit partea carosabilă,  acesta fiind avariat.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida autovehiculul a fost oprit pe centura VOCNE - Vâlcele-Apahida.

S-a stabilit că la volanul autoturismului se afla un tânăr de 20 de ani, din comuna Ceanu Mare, care deţinea permis de conducere.

Rezultatele testărilor cu aparatele etilotest și DrugTest au reieșit negative.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 55/2020, pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie în intervalul orar 23.00-05.00.

Totodată, poliţiştii i-au aplicat acestuia 4 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R, pentru neoprirea la semnalul regulamentar al polițistului, fiindu-i reţinut permisul de conducere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS