Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Prichideii din cartierul Lut, vizitati de Mos PNL | VIDEO

Diverse
Typography

Membrii organizaţiei de tineret a Partidului Naţional Liberal Câmpia Turzii au decis să facă o bucurie copiilor de la Grădiniţa din cartierul Lut, din Câmpia Turzii.

În dimineaţa zilei de 6 decembrie, în jurul orelor 9.00, mai mulţi membri ai TNL Câmpia Turzii, împreună cu preşedintele TNL, Monica Moldovan, şi cu preşedintele PNL Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, s-au deplasat, cu mâinile pline de pachete, în cartierul Lut la grădiniţa "Lumea prichindeilor".
La destinaţie, liberalii de la Câmpia Turzii au fost fost aşteptaţi de copii care au răsplătit gestul vizitatorilor cu cântece şi poezii.
Fiecare din "prichindei" a primit câte un pacheţel cu bunătăţi pregătit de tinerii liberali de la Câmpia Turzii, pentru întreaga acţiune fiind pregătite 31 de pachete cu fonduri colectate de la membrii organizaţiei de tineret a PNL Câmpia Turzii.
"Este al cincilea an în care PNL aduce cadouri la această grădiniţă în perioada sărbătorilor de iarnă" spunea Dorin Lojigan precizând că deja se poate vorbi de o tradiţie în a aduce bucurie în sufletele copiilor.
"La anul o să mai venim dacă sunteţi la fel de cuminţi", le promitea Monica Moldovan copiilor de la "Lumea prichindeilor", liderul tinerilor liberali de la Câmpia Turzii urând tuturor sărbători fericite şi invitând pe toată lumea să scrie Moşului dacă doresc ca acesta să vină cu cadouri.
Între Lojigan Nicolae şi Moş Nicolae viceprimarul Câmpiei Turzii preferând să fie numit, totuşi, Lojigan Nicolae, preşedintele PNL Câmpia Turzii preciza că acţiunea de la "Lumea prichindeilor" este doar începutul acţiunilor caritabile ale acestei perioade. "În data de 21 decembrie vom avea o seară caritabilă şi vom încerca să strângem fonduri pentru două fetiţe cu grave probleme de sănătate de pe raza municipiului Câmpia Turzii", preciza viceprimarul Câmpiei Turzii anunţând, astfel, următoarea acţiune avută în vedere de liberalii de la Câmpia Turzii.

{dailymotion}x185tu0_pnl-campia-turzii-un-mos-nicolae-pentru-copiii-din-cartierul-lut{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS