Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

TSD Turda a continuat campania „Şi nouă ne pasă!”

Diverse
Typography

(comunicat)
Sâmbătă, 7.12.2013, echipa TSD Turda a continuat campania “Şi nouă ne pasă!”, demarată în luna iulie a acestui an.

Începând cu ora 9 dimineaţa am pornit spre cele 5 familii, alese în urma unor criterii prestabilite precum veniturile acestora, situaţia familială şi condiţiile de trai. Pachetele pentru aceste familii au constat în haine strânse de echipa noastră, jucării şi dulciuri pentru cei mici dar şi câteva alimente pentru părinţi, pentru a le putea oferi copiilor o masă mai bogată în perioada sărbătorilor de iarnă.
Am încercat astfel să aducem un plus de bucurie câtorva copii nevinovaţi şi familiilor lor care nu au avut posibilitatea de a simţi ce înseamnă să se oprească Moşul pe la ei încărcat de dulciuri şi jucării.
Şi de această dată acţiunea s-a bucurat nu numai de sprijinul dar şi de prezenţa domnului Cristian Matei, preşedinte PSD Turda, şi a domnului senator Alexandru Cordoş care au dorit să asigure acestor familii tot sprijinul lor.
Emoţiile şi bucuria simţită de aceste familii dar şi de noi, membrii prezenţi la această acţiune, ne trezesc dorinţa de a continua cu această campanie şi de a ajuta astfel cât mai multe familii care se află în nevoie, confirmând astfel că suntem un partid social-democrat.

Echipa TSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS