Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Social-democratele de la Campia Turzii, la ora bilantului

Diverse
Typography

Sediul PSD Câmpia Turzii a găzduit, pe 11 decembrie, o întâlnire a femeilor social-democrate de la Câmpia turzii, întâlnire în cadrul căreia preşeşedintele Simina Şipoş s-a referit la activităţile derulate pe parcursul anului 2013.

Astfel, în afară de "Să ne cunoaştem mai bine, un pas înainte", Simina Şipoş a amintit de sărbătoarea dedicată femeilor de 8 Martie, de participarea la conferinţa regională a pacienţilor cu hepatită desfăşurată la Cluj-Napoca sau de participarea la simpozionul de la Alba Iulia unde discuţiile s-au axat pe problema abandonului şcolar.
în preajma sărbătorilor de Paşte au existat două acţiuni care merită amintite: "una cu vizionare şi discuţii libere despre Israel" şi cealaltă realizată special pentru copii: "Arta de a încondeia ouăle".
În afară de excursia la Sibiu oferită dascălilor cu ocazia Zilei Învăţătorului, simina Şipoş s-a referit şi la momentul 1 Iunie când "am oferit copiilor de la toate grădiniţele noastre din Câmpia Turzii cât şi din Viişoara şi Triteni un spectacol coordonat de una dintre renumitele membre ale teatrului de păpuşi Puck din Cluj-Napoca", enumerarea continuând cu participarea la festivalul "Flori de pe Arieş", dar şi - în perioada 28-30 iunie - la prima ediţie a seminarului femeilor social-democrate de la Cluj unde, în prezenţa unor oaspeţi precum Remus Lăpuşan, Cornel Itu, Alexandru Cordoş, Ioan Olelu, Mircea Jorj sau Claudia Anastase, tema discuţiei a fost "Politician la feminin".
După o şedinţă a biroului judeţean în cadrul căreia s-a discutat despre "cum influenţează politica viaţa unei femei" a existat o pauză, o vacanţă, după care toamna a început cu o acţiune organizată de Ziua Vârstnicilor pentru vârstnici: o excursie la mânăstire la Prislop, la mormântul lui Arsenie Boca.
Nu a fost ocolit nici seminarul cu tema "combaterea violenţei împotriva femeilor" desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca şi nici participarea la "conferinţa naţională a femeilor de la Iaşi" mai ales că "echipa noastră a avut o contribuţie activă la acest eveniment".
La rândul său, Monica Uiorean - mebru al organizaţiei femeilor social-democrate de la Câmpia Turzii şi consilier local din partea PSD în cadrul Consiliului Local a dorit să amintească şi unele proiecte derulate de forul deliberativ local pe care PSD Câmpia Turzii fie le-a iniţiat, fie pe unele doar le-a susţinut: hala agroalimentară de la Piaţa Unirii, înfiinţarea muzeului "Prima Şcoală Românescă 1879", amenajarea unui parc de joacă pentru copii în cartierul Şarât, amenjarea unui parc în cartierul Insulă (cu intubarea râului Racoşa), alocarea de fonduri pentru reparaţii şi reamenajări la instituţiile de învăţământ şi culte sau desciderea bibliotecii Astra.
Dacă Dorina Sărmăşan s-a referit mai mult la reînfiinţarea clubului femina, la reluarea activităţii acestuia, Simina Şipoş a ţinut să precizeze - cu referire la activităţile enumerate - că "toate acestea s-au putut realiza deoarece am avut un mare sprijin din partea organizaţiei locale, a Consiliului Local" şi, precitând că organizaţia femeilor social-democrate s-a îmbogăţit cu încă 54 de membre, preşedintele OFSD Câmpia Turzii preciza că organizaţia reprezintă "o echipă care colaborează permanent cu liderii ei, nu doar se lasă ghidată de aceştia".

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS