Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Pentru doua fetite din Campia Turzii Mosul a venit printr-un bal de caritate

Diverse
Typography

Laura şi Lorena sunt două fetiţe din Câmpia Turzii în vârstă de 8 ani, ambele diagnosticate cu afecţiuni grave încă de la vârste fragede şi pentru care liberalii de la Câmpia Turzii au găsit de cuviinţă să întindă o mână de ajutor.

Tetrapareză spastică şi paralizie cerebrală sunt cele două afecţiuni de care suferă fetiţele pentru care filiala de la Câmpia Turzii a PNL a organizat sâmbătă, 21 decembrie 2013, un bal de caritate găzduit de restaurantul Lac Luncani.
"Împreună cu oameni politici şi oameni de afaceri din Câmpia Turzii ne-am întâlnit la Lac Luncani ca urmare a invitaţiei pe care asociaţia Liberalism Pentru Comunitate a făcut-o cu scopul de a încerca să adunăm suma de 3.600 de euro pentru două fetiţe cu grave probleme de sănătate: Laura şi Lorena", spunea preşedintele PNL Câmpia Turzii (şi viceprimar al municipiului) Dorin Lojigan.
După ce mama uneia dintre fetiţe a adresat public un apel umanitar, cadrele didactice Claudia Pop şi Raluca Petran au venit cu ideea organizării unui bal de caritate la care au participat, susţine Dorin Lojigan, 98% dintre cei invitaţi, fapt primit cu bucurie de organizatori.
"Vreau să mulţumesc foarte mult comunităţii oamenilor de afaceri din Câmpia Turzii pentru promptitudinea de care au dat dovadă şi pentru gestul extrem de generos pe care l-au făcut" spunea Dorin Lojigan care, de asemenea, dorea să mulţumească şi celor care au donat obiecte pentru a fi vândute la licitaţia organizată în vederea strângerii sumelor de bani necesare pentru cele două fetiţe, printre cei cărora preşedintele PNL Câmpia Turzii dorea să le mulţumească fiind Mădălina Bondor, Sorin Turean, Natalia Crişan, Carmen Păvăloaia şi Vali Şandru dar şi SC Reea Prodcom şi, de asemenea, Casa Teocrista Lac Luncani care a asigurat meniul şi o parte din băutura necesară pentru balul de caritate.
Fiecare dintre fetiţe avea nevoie de câte 1.800 de euro pentru terapie şi trainingul părinţilor în vederea continuării terapiei, astfel scopul balului de caritate era acela de a aduna cel puţin 3.600 de euro. Până la urmă, însă, suma colectată au fost mult peste aşteptări, valoarea totală fiind de 26.000 de lei (adică aproape 6.000 de euro). În consecinţă, fiecare din fetiţe beneficiază de câte 13.000 de lei (adică aproape spre 3.000 de euro) bani pe care cele două familii ale celor două fetiţe să le folosească în scopurile pe care şi le-au propus: terapie pentru fetiţe şi training.
La rândul său, Claudia Popa considera că evenimentul a fost un succes, că s-a reuşit o întâlnire cu oameni de afaceri din Câmpia Turzii, Turda şi Cluj-Napoca. "Dorim, cu suma pe care noi am reuşit să o strângem, să vă puteţi rezolva o mare parte din probleme... Banii au venit din suflet pentru suflet", se adresa Claudia Popa părinţilor celor două fetiţe prezenţi marţi, 24 decembrie, la conferinţa de presă organizată de către liberali la sediul PNL Câmpia Turzii cu ocazia prezentării rezultatelor evenimentului caritabil.
"Am fost foarte impresionat de felul în care comunitatea oamenilor de afaceri a răspuns «prezent». Am încercat să îi adun din nou pe toţi împreună pentru că, vedeţi, după ce criza a apărut şi ei au început să se dezbine, nu au mai fost organizaţi..." spunea Dorin Lojigan cu referire la oamenii de afaceri prezenţi la eveniment, preşedintele PNL Câmpia Turzii adăugând: "încercăm să permanentizăm astfel de acţiuni la nivelul fiecărui sfârşit de an când Moş Crăciun trebuie să vină în casa celor care au cu adevărat nevoie".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS