Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Deputatul Mircea Irimie - pelerinaj in Israel

Diverse
Typography

(comunicat)
Deputatul PC Mircea Irimie, participă, alături de Î.P.S. Andrei Andreicuţ, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Maramureşului şi Sălajului, la un pelerinaj religios de 12 zile în Israel, Iordania şi Egipt, cu scopul de a înălţa rugăciuni pentru binecuvantarea, sănătatea şi prosperitatea tuturor locuitorilor Turzii şi ai întregii ţări, în locurile sfinte, biblice, la mormintele şi moastele sfinţilor şi martirilor precum şi în faţa icoanelor făcătoare de minuni.

Obiectivele religioase vizitate de grupul de pelerini (Biserica Sfântului Mormânt, Biserica Naşterii Domnului din Betleem, Mânăstirea Sfânta Ecaterina din Muntele Sinai, Mânăstirea Sfântului Antonie din Egipt, Petra din Iordania, Aşezământul Românesc de la Ierihon, precum şi multe altele) vor fi prezentate în fotografii pe pagina de facebook a deputatului Mircea Irimie.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS