Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Mihai Seplecan, secretar de stat la MAI?

Diverse
Typography

Ieri, 23 ianuarie, la nivelul PNL au fost vehiculate mai multe nume ale celor care ar putea ocupa funcţiile de ministru şi secretar de stat în cadrul MAI în locul celor care au plecat, adică ministrul Radu Stroe şi secretarul de stat Cătălin Chiper.

Astfel, dacă pentru funcţia de ministru în cadrul MAI din partea PNL sunt vehiculate numele lui Cristian David (fost ministru la Interne pe vremea premierului Călin Popescu Tăriceanu) şi George Scutaru (deputat de buzău, lider al grupului PNL din Camera Deputaţilor), pentru funcţia de secretar de stat propunerile ar fi Mihai Seplecan (consilier judeţean din partea PNL în cadrul CJ Cluj) şi Adrian Volintiru (un apropiat al lui Daniel Chiţoiu).
Acestea sunt doar nişte propuneri, urmând ca decizia finală în rândul liberalilor să fie luată, cel mai probabil, în perioada 1-2 februarie când, la Sinaia, are loc întâlnirea delegaţiei permanente a PNL.
Pentru clujeanul Mihai Seplecan, propunerea de a ocupa funcţia de secretar de stat pare să vină "la schimb" în urma altor promisiuni care i s-au făcut şi au rămas neonorate, aici amintind doar candidatura pe Colegiul 5 Gherla la parlamentarele din 2012, sau locul rămas liber pe colegiul lui Gigi Becali.
"Chiar nu am ce să comentez. Aştept şi eu să se ia deciziile finale în cadrul PNL", spunea Mihai Seplecan în cadrul unei scurte discuţii telefonice pe acest subiect.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS