Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Tinerii PD-L-isti turdeni se apuca de curatenie

Diverse
Typography

Organizaţia de tineret a PD-L Turda consideră că a sosit momentul să facă şi ceva curăţenie. Astfel că au început printr-un comunicat de presă în acest sens, comunicat care se doreşte, de asemenea, o invitaţie la acţiune.

"Cu ocazia Lunii Curăţeniei, Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal Turda organizează în data de 5 aprilie 2014 de la ora 10.00, o acţiune de ecologizare şi împrospătare a locurilor de joacă pentru copii din Parcul Central din Turda. Cu această ocazie dorim să invităm cetăţenii pentru a crea un spaţiu mai curat copiilor." se arată în comunicatul de presă făcut public de preşedintele TDL Turda, Paul Căţănaş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS