Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Tudor Stefanie, ales preşedinte al Ligii Alesilor Locali

Diverse
Typography

Activitatea organizației locale a P.D.L. Turda, a primit o nouă dovadă de apreciere și recunoaștere.

Primarul municipiului Turda, Tudor Ștefănie, președintele organizației locale, a fost ales în funcția de Președinte al Ligii Aleşilor Locali ai Partidului Democrat de către reprezentanții membrilor de partid din județul Cluj.
De asemenea, domnul Cristian Haiduc, președintele P.D.L. Câmpia Turzii, a fost ales în funcția de Vicepreședinte al „Ligii".
Liga Aleşilor Locali ai P.D.L. este constituită din 286 de consilieri locali, 12 consilieri județeni, 26 de primari, un senator, un europarlamentar.
Manifestarea, care se înscrie în seria evenimentelor importante organizate de către Partidul Democrat Liberal Cluj, a avut loc joi, 3.03.2014, în municipiul Cluj-Napoca. Scopul principal al acestui organism este elaborarea de programe şi proiecte la nivel local, precum si dezbaterea proiectelor de documente politice şi de acte normative privind administraţia publică, supuse atenţiei lor, făcând propuneri pentru îmbunătăţirea acestora.

Biroul de presă al PDL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS