Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Wed, May
97 New Articles

Sorin-Dan Moldovan: “USR+ un partid nou cu metehne vechi”

PNL
Typography

Nu am crezut posibil că ceea ce a făcut PSD-ul condus de Liviu Dragnea, și anume demiterea propriului Guvern, să se mai repete.

Nu am crezut că USRplus se poate alia cu AUR.

Nu am crezut că USRplus poate vota o moțiune de cenzură alături de PSD.

Toate scuzele și explicațiile pe care cei de la USRplus le oferă, nu justifică demersul acestora de a trăda încrederea electoratului.

Din păcate aceste alegeri ale USRplus fac rău actului de guvernare și lasă de înțeles că interesul de partid este mai presus decât interesul cetățeanului. Nu era momentul ca în plin val 4 al pandemiei sau când ne pregătim de începerea unui nou an școlar, în plus cu o situație de criză din cauza prețurilor la utilități, colegii din "noul partid" să caute sprijin de la AUR și PSD pentru dărâmarea propriului Guvern.

Dan Barna și Dacian CIoloș trebuie să înțeleagă că există un singur Guvern, Guvernul României condus în prezent de Florin Cîțu. Guvernarea în coaliție nu înseamnă că USRplus au mini guvernul lor peste care decid domnii Barna și Cioloș.

Premierul Florin Cîțu are dreptul să remanieze orice ministru care nu se ridică la nivelul așteptărilor lui sau ale populației, cum a fost în cazul domnului Vlad Voiculescu.

Le reamintesc celor de la USRplus faptul că Florin Cîțu a devenit premierul PNL fiindcă au refuzat să susțină un Guvern condus de Ludovic Orban. La 8 luni distanță vor să schimbe iar premierul, încă o asemănare tristă cu PSD-ul lui Liviu Dragnea care a schimbat 3 guverne în 2 ani (Grindeanu, Tudose și Dăncilă). Ce urmează peste 8 luni? O nouă schimbare de premier fiindcă așa vrea USRplus?

PS: Îi reamintesc domnului Cioloș faptul că a păstorit, în perioada în care era premier al Guvernului "tehnocrat", PNDL 1 conceput de Liviu Dragnea și pus în aplicare de Vasile Dâncu, ministrul Dezvoltării Regionale.

Cu stimă,
Sorin-Dan MOLDOVAN
Deputat PNL
Vicepreședinte Comisia pentru apărare, ordine publică și siguranță națională

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS