Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Sat, Jul
101 New Articles

Clubul sportiv Samurai Turda îşi reia activitatea!

Sport
Tools
Typography

- comunicat -
Odata cu deschiderea noului an scolar si dupa o bine meritata vacanta Clubul Sportiv Samurai Turda isi reia activitatea. Prima competitie conform calendarului competitional stabilit de catre WUKF Romania la care clubul nostru va reprezenta cu mandrie orasul Turda va avea loc la Medias in perioada 24-25 septembrie 2016 "Cupa Romaniei".

Toti cei pasionati si interesati de arta karate- ului sunt asteptati la scoala Avram Iancu din Turda pentru a incepe impreuna initierea in acest sport. 

Cursurile se vor tine dupa urmatorul program:

Incepatori:
Luni: 18:30 – 19:30
Marti: 17:30 – 18:30
Joi: 16:30 - 17:30

Avansati:
Luni: 19:30 – 20:30
Marti: 17:30 – 19:30
Joi: 17:30 – 19:30
Vineri: 19:30- 22:00

Varsta minima pentru inscriere este de 3 ani. Pentru mai multe detalii accesati pagina noastra de facebook Karate Turda.

Acum la startul noului sezon competitional, vrem sa aducem multumiri vechii conduceri a orasului impreuna cu domnul Tudor Stefanie, pentru tot sprijinul pe care la acordat copiilor nostri si speram ca si pe viitor sa primim sprijin si indrumare de la cei care au fost alesi in conducerea Turzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS