Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

27
Sat, Apr
113 New Articles

„Sufleorul fricii”, de Matei Vișniec, premieră fără public la TNAMT

Artă
Tools
Typography

Printre spectacolele care trebuiau să aibă premiera în luna martie și care din păcate am fost nevoiți să le reprogramăm se numără și spectacolul „Sufleorul fricii”, de Matei Vișniec, regia Jakab Muriel Manea. Spectacolul se va juca fără public, în data de 27.03.2021.

„Sufleorul Fricii, de la prima lectură de prin anii '80, a rezistat timpului și va rezista, fiindcă sentimentul primordial pe care se bazează acest text, este FRICA. Acest sentiment inoculat de orice regim totalitar (pentru a-i anihila omului reacțiile normale la abuzuri și nedreptăți), va exista și va rezista încă mult timp și de acum încolo, din păcate.

„«Dumneavoastră, Omul Care Tace, sunteți la rădăcina prăbușirii» ne spune Sufleorul Fricii” - Jakab Muriel Manea, regizor

Regia artistică și conceptul scenografic: Jakab Muriel Manea
Distribuția: Ioan Alexandru Savu
Marionete: Dan Felecan și Eliza Labancz
Muzică live: Ioan Alexandru Savu
Machiaj: Eliza Labancz
Regizor tehnic: Bogdan Tiutiu

Așteptăm să ne revedem cât mai curând iar până atunci, rămâneți sănătoși și în siguranță!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS