Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Concurs național de poezie dedicat poetului Octavian Goga

Cultură
Tools
Typography

Muzeul Memorial „Octavian Goga”, instituție de cultură subordonată Consiliului Județean Cluj, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Cultură, Culte și Patrimoniu Cultural Național şi Uniunea Scriitorilor - Filiala Cluj, organizează Concursul Naţional de Poezie „Octavian Goga”, dedicat omagierii operei şi personalităţii unuia dintre cei mai valoroşi poeţi români.

Concursul este deschis tuturor creatorilor de literatură din ţară, indiferent dacă sunt membri ai unor asociaţii profesionale sau dacă au volume publicate sau nu. Premianţii ultimelor două ediţii sunt rugaţi să nu trimită texte.

În acest sens, toți cei interesați sunt invitați să expedieze până în data de 9 noiembrie a.c., pe adresa: Direcţia Judeţeană pentru Cultură Cluj, Piaţa Unirii nr. 1, C.P. 400433 Cluj-Napoca, tel/fax: 0264597616, textele, dactilografiate în două exemplare. Se vor expedia maximum 10 poezii, iar fiecare plic va purta menţiunea: Pentru concursul «Octavian Goga». Textele trimise nu se înapoiază.

De asemenea, fiecare concurent va mai expedia alăturat şi un C.V. conţinând numele, prenumele, vârsta, adresa, numărul de telefon, e-mailul şi un rezumat al activităţii literare.

La finalul concursului, instituția de cultură clujeană va acorda premii constând în materiale promoționale și publicaţii ale muzeului, festivitatea de premiere urmând a se desfășura la Muzeul Memorial „Octavian Goga” din Ciucea în data de 25 noiembrie 2018.

Informaţii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0264/597616 – Direcţia Județeană pentru Cultură Cluj, persoană de contact dl.Victor Cubleșan, Director DJPCC.

Biroul de presă
4 octombrie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS