Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Wed, May
101 New Articles

Ligia lansează varianta live a piesei “Cealaltă ea” | VIDEO

Muzică
Tools
Typography

Ligia continua proiectul ULive Session, cel mai de anvergura proiect live din Romania, cu o varianta inedita a celei mai noi piese “Cealata ea”.

Alaturi de band-ul ei, din care face parte si sotul acesteia, viitoarea mamica Ligia, pune in scena o versiune  live a piesei “Cealata Ea”, interpretata impecabil. Pe de alta parte, nu este prima oara cand Ligia ne impresioneaza cu vocea sa intr-un live. In cadrul aceluiasi proiect, ULive, Ligia a mai interpretat si single-ul “Inchide Usa”. Pentru anul 2018, Ligia are numeroase proiecte in desfasurare, dar cu siguranta cel mai important este bebelusul pe care il va aduce pe lume in decursul acestui an.

Filmarile au fost facute intr-o locatie din Bucuresti, iar din echipa de productie a ULive Session au facut parte: Iustin Surpanelu (regie & DOP), Monograf Studio si Anca Adriana Minu (scenografie), Silviu Mindroc (post-productie video).

Maratonul muzical ULive Session aduce sub aceeasi platforma artisti de top ai casei de discuri Universal Music Romania/ MediaPro Music. Lora, Alina Eremia, Dorian Popa, Ami, Liviu Teodorescu, Giulia, Sore, Peter Pop, Ioana Ignat si Ligia ne-au pregatit peste 35 de momente muzicale, piese proprii, cover-uri, interpretari acustice, single-uri noi, totul ambalat intr-un concept video alb-negru, curajos si incitant.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS