Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Marius Bodochi - un actor pe drumul sarii. „Omul cu chitara”

Diverse
Tools
Typography

Juriul de selecţie al Galei Premiilor Uniter 2014 va viziona pe data de 18 februarie 2014, orele 17.00 la Teatrul Municipal Turda, spectacolul "Omul cu chitara" de Jon Fosse, regia artistică Mihai Măniuţiu , scenografia Adrian Damian, muzica Şerban Uraschi, coregrafia Vava Ştefănescu .

Premiera spectacolului a avut loc pe data de 16 octombrie 2013, în cadrul celei de-a doua ediţii a festivalulului de teatru "Teatru pe Drumul Sării" (Teatrul Municipal Turda, 16-18 octombrie 2013).

"Se vede că, Marius Bodochi ştie să pună unde trebuie grăuntele de sare (de spirit) ca el să rodeasc. Recitalul susţinut pe scena turdeană pune în lumină calităţile remarcabile ale unui umil slujitor al Thaliei, aflat în plină maturitate a carierei sale de excepţie".
Adrian Ţion în revista Tribuna nr. 268/2013

"Marius Bodochi, interpretul rolului titular, oscilează între tensiune reţinută şi explozie emoţională. Poate o refulare mai accentuată a trăirilor din jocul actoricesc să fi dus la creşterea treptată a tensiunii interioare, sincronă cu presiunea conţinută în textul lui Jan Fosse. Marius Bodochi cîntă, dansează, joacă pe linia de metrou şi pe peron, cu accese de entuziasm stinse de melancolie, pentru a descoperi, în final, garnitura abadonată în care urcă pentru ultima călătorie".
Oana Cristea Grigorescu în revista Observatorul Cultural nr. din 22 noiembrie 2013

"Jucãuş, nostalgic, cinic, fanatic,dramatic, Marius Bodochi a întruchipat scenic un personaj bolnav de propriile sale trãiri,consumate frenetic într-un moment de lucidã confruntare cu sine".
Gabriel Popovici în Revista Steaua nr .11-12/ 2013

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS