Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Sat, May
84 New Articles

„Speranta e in arta”

Diverse
Tools
Typography

(comunicat)
Consiliul Local și Primăria municipiului Câmpia Turzii organizează în data de 28 februarie 2014 orele 17.00, la Palatul Cultural "Ionel Floaşiu", o întâlnire cu iubitorii de artă vizuală şi artă dramatică.

ÎN PROGRAM:
Ora 17.00 - Vernisaj expoziţie colectivă de pictură, sculptură și artă fotografică "Suflete trezite".
Expun: pictori, sculptori și fotografi din Câmpia Turzii și Turda.
MOTTO – "... în contextul universului sau creativ, artistul este cel mai liber dintre oameni. Opera sa îşi atinge scopul, atunci când privitorul trece dincolo de suprafaţa fizică a tabloului, contopindu-se cu sentimentele şi trăirile artistului, cu mesajul pe care acesta îl propune". -Romeo Pavaloaia
Ora 18.00 - Spectacol de teatru "Ce-a ajuns România!...Care Românie?!"- scheciuri comice după texte de Tudor Muşatescu şi Dan Mihăescu.
Ce te faci atunci când nu mai ai pe unde scoate cămaşa într-o ţară minunată, asaltată din păcate de incompetenţi, de non-valori şi de inculţi? Ce te faci în momentele de cumpănă ale vieţii când criza îţi bate la uşă, când speranţele pe care ţi le-ai pus în compatrioţii tăi şi în special clasa politică se năruie? Ce te faci atunci când disperarea te împinge la tot felul de lucruri de neconceput.
"Ce-a ajuns România! ... Care România?" încearcă să readucă în prim plan texte comice, excepţionale, cândva interpretate de mari actori ca Toma Caragiu, Octavian Cotescu sau Dem Rădulescu.
Întâmplări amuzante din epoca de aur, astăzi atât de actuale, poate mai triste, poate mai amuzante. Un spectacol satiric care aduce în prim plan figuri simbolice ale nației noastre. Un umor ironic plin de nostalgie pentru tot ce reprezintă tipologiile umane clasice ale neamului nostru Carpato-Danubiano-Pontic.
Un recital teatral cu Adrian Grigoraş şi Cătălin Grigoraş.

Organizatorii, propun publicului din Câmpia Turzii, în cadrul stagiunii teatrale de primavară-toamnă, spectacole de teatru cu trupe profesioniste din: Sibiu, Oradea şi Braşov susţinute şi cu repertoriu după cum urmează:
1. Compania de teatru BECOME - Sibiu
2. Teatrul Buletinista Artemotion – Oradea
3. Asociaţia Culturală "Teatrul particular" - Braşov
Spectacole propuse de Compania de teatru Become- Sibiu:
- "Ce-a ajuns România! ...care România?"– comedie, scenariu bazat pe texte comice româneşti.
- "Bufonul Regelui" – după texte de Victor Eftimiu şi W.Shakespeare
- "O aventură Galantă" – scenariu după texte de I.Pribeagu şi G.Toparceanu.
- "Insomniacii"-comedie, un text de Mimi Brănescu.
Spectacole propuse de Teatrul Buletinista Artemotion - Oradea
- "Buletinista" -comedie romantică texte de Alexandru Ghelman
- "Tanţa şi Costel"- comedie, texte de Ion Băieşu
- "Cerere în căsătorie fără Cehov"-comedie, texte de Cornel Udrea
- "Gunoierul" -comedie texte de Mimi Brănescu
Spectacole propuse de Asociaţia Culturală " Teatrul Particular" Braşov
- "Toxic Love"-comedie text de Sorin Misiriantu
- "Tu, cine eşti?"- comedie romantică, text Paul Everac
- "Cadavrul"-comedie spumoasă, adaptare dupa Aldo Nicolaj
- "Plăcerile şi Chinurile adulterului"- comedie
- "Dresorul"- comedie
Teatrul este un mod de educaţie etică, estetică şi patriotică, o adevarată şcoală a culturii naţionale.
Teatrul s-a născut din public, din nevoia de a face vizibil ceea ce este invizibil.
Organizatorii, se adresează publicului din Câmpia Turzii şi nu numai, să-şi exprime opţiunea în vederea alegerii pieselor de teatru dorite, pentru stagiunea de primavară-toamnă, până la data de 10 martie 2014 la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Am fi bucuroşi să ne onoraţi cu prezenţa.

SERVICIUL PUBLIC DE CULTURĂ

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS