Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Fri, Sep
228 New Articles
 

Întreruperea furnizării apei potabile în municipiul Câmpia Turzii, cauzată de o avarie

Actualitate
Typography

Compania de Apă ARIEŞ anunța întreruperea furnizării apei potabile în data de 04.08.2020, între orele 17.00 – 20.00, în municipiul Câmpia Turzii, fiind afectate imobilele:

  • str. Laminoriștilor -  nr. pare începând cu nr. 102 până la Solaris Shopping Center și nr. impare de la nr. 139 la nr. 145
  • str. Luncii
  • str. Câmpiei (municipiul Turda), agenții economici: Solaris Shopping Park, MMM Autoparts și Gentilia Construct SRL
  • Parcul Industrial Reif

Întreruperea furnizării apei potabile a fost necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie la rețeaua de distribuție pe str. Laminoriștilor.

Lucrările în zonă sunt efectuate de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) si este cuprinsă în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020" - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CAMPIA TURZII" (Pachet CL 7).

Echipele CAA au fost la fața locului depunând toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei puteau apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care utilizatorii au fost sfătuiţi să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. CAA şi-a cerut scuze pentru inconvenientele provocate, mulțumind pentru înțelegere.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS