Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, May
102 New Articles

Transportul public local, în dezbatere publică la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Câmpia Turzii supune dezbaterii publice Proiectul de hotărâre cu caracter normativ privind modificarea, completarea și actualizarea anexelor 5.1 și 6.1 de la contractul de delegare a gestiunii serviciului de transport public local prin concesiune în municipiul Câmpia Turzii aprobat prin HCL nr. 146/22.08.2017 privind serviciul de transport public local de persoane prin curse regulate în Municipiul Câmpia Turzii, modificată prin HCL nr. 19/19.02.2018 și HCL nr. 84/21.05.2020.

Proiectul de hotărâre poate fi vizualizat pe site-ul www.campiaturzii.ro Secțiunea TRANSPARENȚĂ - Transparență decizională.

Pe această cale îi informăm pe toţi cei interesaţi că pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect supus dezbaterii publice, până la data de 10.05.2024.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare la proiectul de act normativ supus dezbaterii se pot depune în scris la registratura instituţiei, sau pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS