Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Unde si de ce se opreste apa in Turda pe 4, 5 si 6 decembrie 2013

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieş Turda anunţă mai multe sistări ale furnizării de apă potabilă pe diverse străzi ale municipiului în cele trei zile, respectiv miercuri, joi şi vineri.

Zonele în care se întrerupe furnizarea apei potabile precum şi motivele pentru care aceaste întreruperi au loc sunt precizate mai jos:

Miercuri, 4 decembrie 2013
Zona: strada Salinelor
Motiv: montarea unor echipamente hidraulice pe reţeaua de alimentare cu apă, în cadrul proiectului pe fonduri europene “Extinderea si reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda”

Joi, 5 decembrie 2013
Zone: străzile Alecu Russo, Ana Ipatescu, Cheii, Duiliu Zamfirescu, Nicolae Bălcescu, Panait Cerna şi Săndulesti.
Motiv: montarea unor echipamente hidraulice pe reţeaua de alimentare cu apă, în cadrul proiectului pe fonduri europene “Extinderea si reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda”.

Vineri, 6 decembrie 2013
Zone: străzile Baladei, Constructorilor, Rapsodiei.
Motiv: montarea unor echipamente hidraulice pe reţeaua de alimentare cu apă, în cadrul proiectului pe fonduri europene “Extinderea si reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda”.

Cu rugămintea ca cei care locuiesc în zonele menţionate să îşi facă rezerve de apă din timp, Compania de Apă Arieş îşi cere scuze "pentru inconvenienţele provocate" şi mulţumeşte pentru înţelegere.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS