Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Cine a sarit in ochi de Ziua Romaniei la Campia Turzii

Actualitate
Tools
Typography

Evident, e un fel de a spune că "a sărit în ochi", când de fapt nu a sărit şi chiar a avut un comportament decent, fără "excentricităţuri" (apropo, ce mai face mama EBA?).

Oricum, viceprimarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost singurul care a adoptat o ţinută mai puţin protocolară cu ocazia ceremonialului depunerii de coroane de flori care a avut loc la Câmpia turzii cu ocazia Zilei Naţionale a României.
Un lucru e cert: critici de modă nu suntem, dar măcar am putut observa că viceprimarul Câmpiei Turzii, deşi purtând pantofi şi pantaloni la dungă, a preferat ca pentru partea superioară să se îmbrace în ton cu sărbătoarea, cumva, optând pentru o cămaşă tradiţională, o haină de lână ţesută - poate nu chiar de iarnă, deşi calităţile lânei nu trebuie niciodată subestimate - şi încins cu un brâu care, la rândul său, era, cel mai probabil, ţesut.
Interesant şi cel puţin diferit faţă de restul participanţilor, persoane oficiale.
Oricum, în a doua parte a zilei Dorin Lojigan a optat pentru costumul tradiţional al vremurilor noastre, nu al celor de mai demult.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS