Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Ambasadorul Irakului, in vizita la Salina Turda

Actualitate
Tools
Typography

Ieri, 3 decembrie, Salina Turda a fost vizitată de oaspeţi importanţi de peste hotare, oficialităţi aflate în vizită în judeţul Cluj.

Mai exact, ambasadorul Republicii Irak la Bucureşti, Excelenţa Sa Omer Ahmed Karim Berzinji, aflat în vizită în judeţul Cluj, a fost prezent în vizită la cel mai important obiectiv turistic al judeşului Cluj: Salina Turda.
Însoţit de şeful său de cabinet, Ayad Ali Murad, ambasadorul Irakului la Bucureşti s-a declarat, la fel ca şi ceilalţi componenţi ai delegaţiei, impresionat de ce a văzut la Salina Turda.
Pentru a imortaliza momentul, oaspeţii au realizat o fotografie de grup împreună cu directorul Salinei Turda, Vasile Nemeş.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS