Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

02
Thu, May
101 New Articles

Salina Turda ar putea fi pe lista obiectivelor UNESCO

Actualitate
Tools
Typography

Unul dintre cele mai importante obiective turistice ale României, Salina Turda, ar putea face parte din obiectivele care se regăsesc pe lista UNESCO (United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization).

"Am început procedura prin care să înscriem Salina Turda în patrimoniul UNESCO... să fie obiectivul anului 2014" este informaţia pe care a făcut-o publică azi, 5 decembrie 2013, managerul general al SC Turda Salina Durgău SA, Vasile Nemeş.
Am încercat să obţinem mai multe informaţii de la directorul Salina Turda, însă acesta a fost foarte rezervat, spunând doar că este o procedură laborioasă, anevoioasă. "Mai mult nu vă spun deocamdată", era foarte ferm Vasile Nemeş care doar dădea de înţeles că procedura presupune mai multe activităţi, în acest sens fiind utile diverse documente, atestate, managerul Salina Turda făcând referire chiar la "documentul de la 1271" despre care spunea că apare într-o istorie a Transilvaniei semnată de Aurel Pop, sau la "o atestare documentară la cancelaria de la Buda".
Mai multe informaţii despre procedură, Vasile Nemeş spunea că va oferi exact atunci când este cazul.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS