Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Majoretele turdene s-au întors cu argint de la Târgu Mureş

Actualitate
Tools
Typography

Azi, 22 aprilie 2023, la Târgu Mureş a avut loc concursul naţional “Buburuza de aur”, competiţie la care municipiul Turda a fost reprezentat de grupul de majorete Phoenix al Casei de Cultură Turda.

Coordonate de antrenor Simina Feier, tinerele turdence au participat - alături de alte nouă echipe de majorete - la categoria Juniori (13-16 ani) cu un program care se pare că a fost pe placul juriului, astfel că, în urma deliberărilor, fetele au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la categoria la care au participat.

“Tinere, ambiţioase şi cu mult talent. Aşa aş vrea să încep descrierea pentru fetele ce s-au alăturat Clubului de Dans «Phoenix» al Casei de Cultură Turda” spunea antrenoarea Simina Feier despre concurentele care se pot mândri cu un binemeritat loc doi la competiţia de la Târgu Mureş. Simina Feier a continuat: “Şapte fete care, prin multă muncă, reuşesc să urce dinou pe podium si să aducem acasa, la Turda, locul II”.

Cele la care au reprezentat Turda la Târgu Mureş şi au obţinut locul doi în competiţie sunt:

  • Szasz Boglarka Patricia
  • Lazarean Ioana
  • Crișan Mara
  • Csomai Emilia Elisabeth
  • Mărginean Yvett Kriszta
  • Radu Andreea Beatrice

Aşa cum şi antrenoarea preciza, grupul de majorete “Phoenix” al Casei de Cultură Turda este format din 7 fete, însă una dintre ele - Cesara Kerekes - deşi s-a antrenat împreună cu colegele ei, din păcate nu a putut să facă deplasarea la competiţia de la Târgu Mureş din motive de sănătate. Dar asta nu diminuează câtuşi de puţin munca depusă şi de ea în cadrul grupului.

Pe lângă că au reprezentat municipiul Turda, majoretele de la Phoenix au reprezentat, indirect, şi instituţiile de învăţământ unde urmează cursurile, instituţii care pot fi mândre de reprezentantele lor: Colegiul Naţional “Mihai Viteazul” Turda, Colegiul Tehnic Turda şi Liceul Teoretic “Jósika Miklós” Turda.

“Sunt cât se poate de mândră să am în preajma mea copii atât de talentaţi şi devotaţi în a atinge ţeluri cât mai înalte”, a încheiat antrenoarea Simina Feier, în urma reuşitei de la Târgu Mureş a grupului de majorete “Phoenix” al Casei de Cultură Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS