Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Crina a trecut cu bine peste prima ei competiţie!

Actualitate
Tools
Typography

Are doar 11 ani şi face parte din grupul de dans Phoenix al Casei de Cultură Turda. Este sârguincioasă şi se antrenează cât poate de bine. Însă ieri a fost prima competiţie la care a participat.

Ieri, duminică, 23 aprilie, a fost a doua zi a concursului “Buburuza de aur” de la Târgu Mureş unde Crina Baltă a participat în competiţie la secţia Acro-Dance - categoria de vârstă 10-12 ani - alături de alţi 11 copii participanţi la aceeaşi categorie.

Din 12 participanţi, Crina a obţinut locul 6, ceea ce este, în fapt, o realizare având în vedere că a fost la primul ei concurs, prima ei apariţie pe scena unei competiţii.

Un an plin de sudoare, muncă, un an în care am învățat de la o fetiță de 11 ani că oricât de greu e și crezi că nu mai poți, de fapt, mai poți puțin. Încrezătoare în forțele ei, Crina Baltă, membră a Clubului Phoenix  al Casei de Cultura Turda, a intrat pe scena de la concursul «Buburuza de aur» din Targu Mureș. Plină de emoție, pentru primul ei concurs, dar cred cu tărie că nu va fi și ultimul” Spunea Simina Feier, cea care se ocupă de pregătirea Crinei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS