Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Scrisoare de multumire

Actualitate
Tools
Typography

Doresc să îmi exprim public recunoştinţa faţă de disponibilitatea şi generozitatea sponsorilor Hasit România, Compania de Apă Arieş SA, SC Turda Salina Durgău SA şi SC Domeniul Public SA, care au contribuit la desfăşurarea evenimentului Carnaval pe Gheaţă "Personaje de basm", organizat de Primăria Municipiului Turda în parteneriat cu Şcoala Ioan Opriş.

Activitatea desfăşurată vineri, 14.04.2014, care a marcat închiderea sezonului pentru patinoarul din centrul municipiului, a fost una de succes şi foarte apreciată de turdenii prezenţi în zona pietonală. Cei aproximativ 100 de copii s-au bucurat de surprizele şi premiile oferite de sponsori.
Pe parcursul celor două ore, copiii au avut ocazia să se întâlnească cu personaje de poveste, să urmărească prezentarea de costume şi să participe la concursuri tematice, pe un fundal muzical asigurat de trupa The Lads, compusă din elevi ai Colegiului Naţional Mihai Viteazul.
Toate acestea au fost posibile graţie acestui parteneriat între Primăria municipiului Turda şi sponsorii evenimentului, care au dat dovadă de spirit civic şi umanitar, aducând pe chipurile copiilor bucurie şi fericire.

Primar
Tudor Ştefănie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS