Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

CAA a participat la ceremonialul religios si militar organizat de 9 mai

Actualitate
Tools
Typography

Ziua de 9 Mai a avut triplă semnificație: Proclamarea Independenţei de Stat a României, Victoria Coaliţiei Națiunilor Unite în cel de al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei, toate, marcate la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe.

Reprezentanți ai CAA au participat, împreună cu directorul general Cristian Octavian Matei și la depunerea de coroane la Monumentul Eroilor din fața Catedralei ortodoxe, alături de instituțiile statului, instituții liceale, școlare și preșcolare, partide politice și ONG-uri cum sunt asociațiile revoluționarilor și ale pensionarilor.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS