Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Detalii privind lucrarile executate de catre CAA pe strazile Decebal, Petru Maior, Macilor si Nicolae Titulescu

Actualitate
Tools
Typography

Lucrările executate de către Compania de Apă Arieș, lucrări aferente rețelelor publice de distribuție apă potabilă și de canalizare, se realizează în baza Autorizațiilor de Construire, a avizelor și acordurilor solicitate prin Certificatul de Urbanism. Colaborarea cu Primăria Municipiului Turda pentru realizarea lucrărilor de reabilitare/extindere rețele de apă/ canalizare este foarte bună.

Aferent lucrărilor de investiții pe străzile: Decebal, Petru Maior, Macilor și Nicolae Titulescu dorim să facem următoarele precizări:

Pe strada Decebal, dupa extinderea rețelei de canalizare menajeră anii trecuți, s-a realizat și reabilitarea rețelei de apă potabilă pentru a face posibilă asfaltarea acestei străzi. Strada Decebal nu a fost asfaltată, iar prin lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor din subteran, s-au creat conditții de asfaltare a acesteia.

Pe strada Petru Maior, stradă neasfaltată, a fost extinsă rețeaua de canalizare menajeră, apoi a fost reabilitată rețeaua de distribuție apă potabilă, creându-se și acestei străzi condiții de asfaltare.

Ambele străzi, atât strada Decebal, cât și strada Petru Maior, după finalizarea lucrărilor CAA, au fost aduse la starea inițială. Până la asfaltarea acestora, Compania de Apă ARIEȘ va interveni de câte ori va fi nevoie pentru refacere.

În concluzie, aceste două zone menționate anterior, după finalizarea lucrărilor executate de către CAA, au fost pregătite, din punct de vedere tehnic, astfel încât să fie posibilă asfaltarea lor imediată.

Pe strada Macilor a fost reabilitat colectorul secundar existent. Pentru refacerea zonei, Compania de Apă Arieș a încheiat un contract de lucrări cu firma SC Domeniul Public Turda SA și a fost lansată comanda pentru refacere carosabil. Din cauza condițiilor climatice specifice sezonului de iarnă, nu este posibilă pornirea stațiilor de asfaltare. Dar această lucrare se va realiza prioritar în momentul în care ne va permite vremea de afară.

Pe strada Nicolae Titulescu a fost reabilitată rețeaua de distribuție apă potabilă, iar acum se execută reabilitarea rețelei de canalizare menajeră. Lucrarea este la ora actuală, în curs de execuție.

Totodata, în baza Avizului Ministerului Culturii – Direcția Județeană pentru Cultură Cluj și a contractului semnat cu Muzeul Turda, în urma lucrărilor de terasamente au fost descoperite vestigii istorice. Astfel, lucrarea a fost oprită până la realizarea descărcarii de sarcina istorică a zonei. La finalizarea lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare, în baza contractului dintre Compania de Apă Arieș și societatea Domeniul Public Turda, se va asfalta și strada Nicolae Titulescu.

Compania de Apă Arieș are o preocupare permanentă pentru crearea unor condiții civilizate de trai pentru cetățeni. Așa cum se știe, unul dintre obiectivele CAA este prestarea unui serviciu public de calitate, iar prin buna colaborare cu toți factorii decizionali ai comunității, suntem convinși că vom reuși să rezolvăm toate nevoile locuitorilor municipiului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS