Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Dansatorii turdeni au venit cu 8 medalii de la Sebes

Actualitate
Tools
Typography

La Sebeş a avut loc, pe 6 iunie, Cupa Mulbach la dans sportiv, competiţie la care s-au înscris 309 perechi din Romania.

Clubul de dans sportiv Potaissa Turda s-a înscris în competiţie cu patru perechi care au adus acasă 8 medalii.

Rezultatele obţinute de dansatorii turdeni:
Costişor Dragoş - Păcuraru Adelina
- Open Basic Latino 16-34 ani, locul 2
- Open Basic Standard 16-34 ani, locul 3
Bota Cristian - Vigh Kinga
- Hobby 16-34 ani, locul 1
Saroşi Rareş - Crişan Maria
- Hobby 6-11 ani, locul 5 - Promovare Clasa E
Petric Raul - Mucea Iulia
- E 14-15 ani, locul 8

La evenimentul "Turda în culoare" au participat 14 sportivi ai clubului coordonaţi (în lipsa antrenorilor) de Ştefan Joldeş care au participat cu o suită standard (vals lent, quick step), o suită latino (samba, cha cha, rumba, jive şi paso doble) şi un dans de grup (varu varu).

Datorită faptului că prima parte a sezonului competiţional s-a încheiat, sportivii clubului au intrat în vacanţă, deşi unii dintre ei vor mai participa la unele evenimente locale.

Pe perioada vacanţei sunt programate două cantonamente: unul în Romania - Noul Săsesc - iar celălalt în Grecia, unde sportivii vor participa la câteva spectacole.

Antrenorii le ureaza sportivilor "Vacanţă placuta!" iar sportivilor care au examene naţionale, "Succes!".

Antrenorii multumesc pe această cale celor care i-au ajutat în desfăşurarea activităţii clubului, direct sau indirect, cât şi presei locale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS