Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Compania de Apa ARIES partener la evenimentul "TURDA IN CULOARE"

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Evenimentul "Turda în culoare" a marcat Ziua Internaţională a Copilului, care s-a desfășurat în zona centrală a Municipiului Turda.

Pe lângă spectacolul oferit de copii celor prezenți la eveniment și nenumăratele premii, la standurile din zona pietonală au fost expuse lucrări cu tema: "Turda văzută prin ochi de copil" de către elevii din şcolile "Ioan Opriş", „Avram Iancu", „Horea Cloşca şi Crişan", „Andrei Şaguna"şi Colegiul Naţional „Mihai Viteazul".

Copiii reprezintă VIITORUL. Ei sunt speranța noastră. Copilăria lor este șansa noastră de a crede în vise și a le transforma în realitate. Copiii ne învață să ascultăm și să privim frumosul din inimile noastre! Mă voi implica de fiecare dată în acțiuni care se adresează copiilor și generației tinere, voi sprijini orice demers care are ca obiectiv bunăstarea copiilor noștri și susținerea lor!" director general al CAA, Cristian Octavian Matei.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS