Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Mon, Apr
105 New Articles

Complexul de agrement "La Trei Lacuri" este in carantina. Crapii, bolnavi de furunculoza

Actualitate
Tools
Typography

- comunicat -
Primăria Municipiului Câmpia Turzii vă aduce la cunoştinţă faptul că în urma prelevărilor de probe din lacurile Complexului de Agrement LA TREI LACURI, situat la ieşire din municipiul Câmpia Turzii spre Luna, şi in conformitate du buletinul de analiză emis de către Laboratorul Sanitar veterinar pentru Siguranta Alimentelor Cluj, a fost depistată boala numita FURUNCULOZĂ la specia de peşte crap.

Odată cu buletinul de analiză a fost eliberat şi un protocol de combatere a bolii care prevede un tratament cu antibiotice.

Astfel, pentru punerea în aplicare a acestui tratament se impune INSTAURAREA UNEI STARI DE CARANTINĂ, respectiv ÎNCETAREA ORICĂREI ACTIVITĂŢI DE PESCUIT pe întreaga suprafaţă a luciului de apă.

Începand cu data de 23.06.2015, pe O PERIOADĂ DE APROXIMATIV 45 ZILE, se va aplica tratamentul corespunzător.

PE DURATA APLICĂRII PROTOCOLULUI DE COMBATERE A BOLII, PESCUITUL ESTE INTERZIS.

PRIMAR,
RADU HANGA

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS