Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Sat, May
101 New Articles

Scrisoarea de multumire a Printului Paul de Romania, adresata primarului Radu Hanga

Actualitate
Tools
Typography

Unul dintre eenimentele din cadrul ediţiei din 2015 a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii a fost şi prezenţa Prinţului Paul de România.

În urma participării la seria de manifestări dedicate sărbătoririi municipiului, Prinţul Paul a transmis primarului Radu Hanga o scrisoare de mulţumire.

Iată ce mesaj i-a transmis ASR, edilului de la Câmpia Turzii:

Dragă d-le primar Hanga,

Am avut experienţa să cunoaştem primari în toată lumea, atât în est cât şi în vest, dar vă putem spune fără ezitare că este rar să vedem un ales oficial care este aşa muncitor şi în acelaşi timp capabil să se bucure şi să se distreze, făcând o viaţă mai frumoasă concetăţenilor.
Felicitări pentru inaugurarea Zilelor Municipiului Câmpia Turzii într-un mod atât de plăcut pentru absolut toţi concetăţenii!

Cu sinceritate,
Prinţul Paul şi Prinţesa Lia ai României

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS