Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

06
Mon, May
93 New Articles

Trecutul lui Axente Husar, subiect de gluma pentru Marian Morar

Actualitate
Tools
Typography

Membrii Mişcării Populare Câmpia Turzii au sărbătorit, vineri, 22 ianuarie, inaugurarea noului sediu al formaţiunii.

Printre cei prezenţi s-au aflat şi invitaţi, oameni importanţi, printre care Rareş Rusu, dar mai ales Axente Husar.

Cunoscut, mai recent, ca reprezentant al PP-DD în cadrul Consiliului Judeţean Cluj apoi ca cel căruia partidul cu nume de vedetă TV i-ar fi retras sprijinul politic (unii se referă la acest moment spunând că a fost dat afară), Axente Husar, care ar fi pierdut, astfel, calitatea de consilier judeţean, a fost prezentat de Marian Morar - preşedintele MP Câmpia Turzii - ca fiind "un invitat din partea organizaţiei municipale Cluj". Evident că a organizaţiei clujene a Mişcării Populare.

Descrierearea făcută de Marian Morar lui Axente Husar a continuat cu inducerea unor elemente pe care poate nu toţi cei prezenţi le cunoşteau, motiv pentru care se şi explica zâmbetul cu tuşă de mister a lui Morar: "Dacă nu-l cunoaşteţi, să ştiţi că el sigur vă cunoaşte foarte bine pe ficare dintre voi".

Oare Marian Morar voia să facă referire indirectă la faptul că potrivit unei sentinţe a Curţii de Apel Bucureşti din 16 octombrie 2013 Axente Husar a fost locotenent (1987-1988) şi locotenent major (1988-1989) în cadrul Serviciului Municipal de Securitate Turda? Oare de aceea crede Marian Morar că Axente Husar îi cunoaşte foarte bine pe fiecare dintre cei prezenţi la inaugurrea sediului Mişcării Populare Câmpia Turzii? Sau Husar e doar un mepist foarte dedicat, interesat de toţi membrii din teritoriu? Că doar cunoaşterea amănunţită a celor prezenţi nu s-o fi datorând faptului că Husar e, încă, activ...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS