Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Singur şi trist, patinoarul a ratat închiderea cu tăierea de panglică

Actualitate
Tools
Typography

Dacă vă amintiţi, închiderea "oficială" a patinoarului din centrul municipiului Turda a fost anunţată în comunicatul de presă care invita publicul la un eveniment care n-a mai avut loc, care a fost, de fapt, amânat cu două săptămâni.

Pe atunci, înainte de 19 februarie, se vorbea de faptul că "Elevii de la şcolile turdene vor interacţiona cu personaje de poveste şi vor participa la carnavalul de pe gheaţă" şi că "Vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la ultima activitate desfăşurată în acest an pe patinoarul turdean".
Dar n-a mai fost să fie!...

În comunicatul prin care se anunţa evenimentul reprogramat se preciza că "Elevii de la şcolile turdene vor interacţiona cu personajele de poveste şi vor participa la «carnavalul Primăverii»" şi că "Vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la «carnavalul Primăverii»".
deci nici vorbă de patinoar.

Potrivit documentelor aprobate de forul deliberativ local al municipiului Turda, patinoarul era amenajat în perioada decembrie 2015 - februarie 2016, aşa că la momentul desfăşurării spectacolului reprogramat, nici nu mai putea fi vorba de activitate pe patinoar.

În consecinţă, departe de locul spectacolului ceea ce a fost la un moment dat un patinoar în centrul municipiului, îşi trăia ultimele clipe visând la dezmembrarea care întârzia să se concretizeze. Cei care s-ar fi putut bucura de ultima activitate pe pationar, acum i-au întors spatele acestuia, stând cu faţa spre spectacolul pentru care patinoarul nu mai însemna nimic.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS