Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Sun, May
94 New Articles

Pericol de accidente lângă o şcoală din Turda

Actualitate
Tools
Typography

La intersecţia dintre strada Gheorghe Bariţiu (DJ 107L), strada Bucovinei (E81/E60) şi continuarea strazii Gheorghe Bariţiu (E81/E60) indicatorul rutier „Trecere pentru pietoni" a luat o pauză, pe sensul de mers dinspre DJ 106L înspre E81/E60, iar conducătorii auto sunt întâmpinaţi de suportul pe care era montat.

Riscul este cu atât mai mare, cu cât în imediata apropiere se află o unitate şcolară, iar sute de elevi, zilnic, traversează strada prin acel punct spre şcoală şi de asemenea, la finalizarea programului şcolar, în drum spre casă.

Cu toate că, trecătoriii s-au gândit să rezeme indicatorul rutier fie de gardul şcolii, fie de stâlpul metalic pe care a fost instalat, conducătorii auto ce merg pe DJ 107L (strada Gheorghe Bariţiu) şi urmează să intre în E81 / E60 nu l-ar putea observa în asemenea condiţii. În plus, în intersecţia respectivă foarte des sunt parcate autovehicule sau căruţe, inclusiv pe zebră.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS