Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Tarifele la serviciile de furnizare a apei, canalizare-epurare şi apă meteorică sunt stabilite de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului’’

Actualitate
Tools
Typography

Compania de Apă Arieș a răspuns tuturor solicitărilor de informații din partea Primăriei și Consiliului Local Turda, indiferent de natura acestora

Ca urmare a afirmațiilor domnului primar Tudor Ștefănie, care deține în momentul de față și funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului'', afirmații făcute în cadrul ședinței AVA din data de 21.03.2016, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de Apă Arieș, precizează urmatoarele:

Compania de Apă Arieș a răspuns tuturor solicitărilor de informații din partea Consiliului Local Turda, indiferent de natura acestora.

In conformitate cu prevederile legii nr. 51/2006 şi al legii nr. 241/2006 tarifele la serviciile de furnizare a apei, canalizare-epurare și apa meteorică au fost avizate de către A.N.R.S.C. cu avizul nr. 106878/01.07.2013 și ulterior aprobate în ADI ,,Apa Văii Arieşului".

Contravaloarea serviciului de preluare la rețeaua de canalizare a apei meteorice, se calculează în conformitate cu prevederile normelor legale incidente în materie, respectiv Ordinul 88 din 2007 şi Ordinul 90 din 2007. După cum rezultă din art. 2, pct. 2.5 al Ordinului 88 din 2007 apele pluviale sau meteorice sunt incluse în categoria apelor de canalizare, astfel încât tariful pentru serviciul de preluare la rețea si epurare al acestor ape este tariful pentru canalizare stabilit prin Hotarârea nr. 4/03.10.2013 a Adunării Generale a Asociaților ADI ,,Apa Văii Arieşului".

Având în vedere calitatea de președinte a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului'' a domnului Tudor Ștefănie, precizăm că domnia sa are la cunoștință aceste informații care i-au fost comunicate inclusiv prin adresa nr.1483 din 02.02.2016, ca urmare a solicitării nr.452 din data de 07.01.2016. Atașăm documentele spre informare:



În urma afirmațiilor domnului primar Tudor Ștefănie, care deține în momentul de față și funcția de președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului'', afirmații făcute în cadrul ședinței AVA din 21.03.2016, pentru o corectă informare a cetățenilor, Compania de Apă Arieș solicită public următoarele clarificări:

1. La îndemnul, cităm, "Să vină operatorul să justifice tariful, ca să putem discuta", solicităm răspuns la întrebarea: Chiar dacă tarifele la serviciile de furnizare a apei, canalizare-epurare și apa meteorică au fost avizate de către A.N.R.S.C. cu avizul nr. 106878/01.07.2013 și ulterior aprobate în ADI ,,Apa Văii Arieşului", nu de către operatorul CAA, de ce nu a fost invitat reprezentantul operatorului la ședință pentru a participa la discuții, conform statutului ADI ,,Apa Văii Arieşului", art.17, alin.3, lit. h "invitarea Operatorului pentru audieri, în vederea concilierii diferendelor apărute în relația cu utillizatorii Serviciilor"?

2. Să facă publică sursa informațiilor conform cărora de acum o lună de zile s-ar fi sistat plata apei meteorice la blocuri.

Ca urmare a afirmațiilor făcute de domnul Radu Crișan, administrator public al municipiului Turda, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local din data 22.03.2016, pentru o corectă informare a cetățenilor, precizăm urmatoarele:

Atât în anul 2015 cât și în anul 2016, procedura de convocare s-a realizat conform legii 31/1990, cu 30 de zile înainte de data stabilită pentru ședința Adunării generale, Convocatorul fiind publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr.754/22.02.2016, într-o publicație locală, și suplimentar, pentru o bună informare, a fost transmis și prin fax reprezentanților acționarilor. Atașăm documentele spre informare:







Menționăm că, în anul 2015, reprezentantul în AGA al Consiliului Local Turda, nu s-a prezentat la ședința Adunării Generale din motive care au rămas încă necunoscute.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS