Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

22.03.2016 - Ziua Mondială a Apei

Actualitate
Tools
Typography

Ziua de 22 martie a devenit Ziua mondială a Apei în urma hotărârii din 1992 adoptată la Conferința Națiunilor Unite asupra mediului înconjurător de la Rio de Janeiro.

Ziua Mondială a Apei se celebrează în fiecare an, cu scopul de a atrage atenţia asupra unei resurse naturale vitale pentru viaţă şi mijloacele noastre de existenţă. Tema anului 2016 ,,Apă și locuri de muncă" subliniază legătura dintre cantitatea și calitatea apei necesare și oamenii care lucrează în acest domeniu, care reprezintă un aspect definitoriu pentru asigurarea calității vieții.

De Ziua Apei, Compania de Apă Arieș în parteneriat cu Vestra inițiază o campanie de responsabilitate socială pentru un consum inteligent de apă dedicată elevii claselor I - XII din Turda și Câmpia Turzii. Toți elevii sunt invitați să participe la concursul de desen și fotografie cu tematica apei ce se va desfășura în perioada 22 martie - 01 aprilie 2016, într-o competiție de conștientizare pentru utilizarea responsabilă a resurselor de apă.

Campania de informare, conștientizare și sensibilizare pentru un consum inteligent de apă ,,Apa este viață - Fiecare Strop contează! Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul! este o campanie CAA privind utilizarea eficientă a resurselor. Scopul acesteia este de a informa cu privire la consecințele ecologice, economice, sociale și pe plan personal pe care le are utilizarea nesustenabilă a resurselor.

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS