Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

ANUNȚ PUBLIC SOLICITARE ACORD DE MEDIU

Actualitate
Tools
Typography

Publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a unui acord de mediu pentru un proiect derulat de Compania de Apă Arieş Turda ar putea fi interesat de informaţiile de mai jos.

Compania de Apă ARIEȘ Turda anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ŞI APĂ UZATĂ DIN REGIUNEA TURDA-CÂMPIA TURZII, ÎN PERIOADA 2014-2020”, propus a fi amplasat in Regiunea Turda - Câmpia Turzii (UAT Turda, UAT Câmpia Turzii, UAT Aiton, UAT Călărași, UAT Ciurila, UAT Luna, UAT Mihai Viteazu, UAT Petreștii de Jos, UAT Ploscoș, UAT Săndulești, UAT Tritenii de Jos, UAT Tureni, UAT Viișoara). 

Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, Calea Dorobanților nr.99 și la sediul Compania de Apă ARIEȘ Turda din localitatea Turda, str. Axente Sever, nr.2, județul Cluj, în zilele de luni, între orele 09.00 – 16.00 ; marți-joi: 09.00-14.00;vineri:09.00-12.00.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS