Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Transparență totală în procedura de convocare şi organizare a ședinței Adunării Generale a Acționarilor

Actualitate
Tools
Typography

În data de 24.03.2016 a avut loc ședința Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Arieș S.A. Redăm mai jos textul integral al Hotărârii nr.1 din 24.03.2016:

Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Arieş S.A., în şedinta legal convocată din data de 24.03.2016, în prezenţa a 8 membrii şedinţa fiind statutară, având în vedere:

• Decizia Consiliului de Administrație luată în şedința din 04.02.2016 de a convoca Adunarea Generala a Acționarilor;

• Convocatorul Adunării Generale a Acționarilor publicat în Monitorul oficial nr. 754/22.02.2016 şi un ziar local;

• H.C.L. nr. 49/22.03.2016 a Consiliului Local al Municipiului Turda privind aprobarea mandatului special acordat reprezentantului Municipiului Turda în Adunarea Generală a Acționarilor;

• Exprimarea unor rezerve cu privire la convocarea Adunării Generale fără respectarea condițiilor prevăzute de lege concretizate în cazul acționarului Municipiul Turda prin mandatarea reprezentantului în Adunarea Generală de a vota ,,împotrivă” la toate punctele de pe ordinea de zi;

consideră că trebuie să asigure o transparență totală a procedurii de convocare şi organizare a sedinței Adunării Generale a Acționarilor.

Pentru asigurarea condițiilor de convocare şi desfăşurare a şedinței în conformitate cu prevederile legale și statutare, nu în ultimul rând, pentru a evita o posibilă situație de dezacord şi un vot negativ din partea acționarilor societății în Adunarea Generală a Acționarilor, mai ales în considerarea importanței accesării fondurilor europene care ar fi periclitată în situația nedepunerii situațiilor financiare în termenul prevăzut de lege,

Cu votul unanim al celor prezenți,

HOTĂRĂŞTE:

1. Aprobă revocarea convocării Adunării Generale a Acționarilor publicat în Monitorul Oficial nr. 754/22.02.2016.

2. După aprobarea situațiilor financiare de către Consiliul de Administratie în luna aprilie a.c., se va aproba convocarea Adunării Generale a Acționarilor în cursul lunii mai a.c. înainte de expirarea termenului legal de depunere a situațiilor financiare acționarii urmând a fi informați cu privire la materialele de şedință. 

3. Prezenta hotărâre se comunică tuturor acționarilor și se publică în ziarele locale. 

Președinte al Consiliului de Administrație 

Petre Pop

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS