Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

21 aprilie 2016 - Expoziție de desen și fotografie

Actualitate
Tools
Typography

Apa este viață - Fiecare Strop contează! -  Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul! 

În data de 21 aprilie 2016, începând cu ora 12.30, Compania de Apă Arieș organizează  Expoziția de desen și fotografie ,,Apa este viață - Fiecare Strop contează! Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul!’’. În cadrul expoziției vor fi prezentate desenele și fotografiile participanților la  concursul cu tematica apei, elevi ai claselor I - XII, din Turda și Câmpia Turzii.  

În cadrul acestui eveniment vor fi anunțați și câștigătorii competiției.

De Ziua Apei, 22.03.2016, Compania de Apă Arieș în parteneriat cu Vestra a dat startul unei campanii de responsabilitate socială pentru un consum inteligent de apă. CAA și Vestra a invitat elevii claselor I - XII  din Turda și Câmpia Turzii să participe la concursul de desen și fotografie cu tematica apei ce s-a desfășurat în perioada 22 martie - 01 aprilie 2016, într-o competiție de conștientizare pentru utilizarea responsabilă a resurselor de apă.

Premiile puse la bătaie sunt 5 tabere de la Pensiunea Cai de Vis, din localitatea Vârful Câmpului (județul Botoșani), în perioada 4-8 iulie, oferite de Vestra și pachete cu obiecte promoționale din partea CAA.

,,Felicit din toată inima toți participanții la această competiție. Am rămas suprins și foarte impresionat de numărul mare de participanți la concursul de desen și fotografie inițiat de Compania de Apă Arieș dar și de interesul acordat de elevi acestui subiect. Scopul campaniei a fost de informare  privind protecţia mediului vizând conştientizarea importanţei deosebite a resurselor de apă și rolului apei ca element primordial în viaţa noastră. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor elevilor și cadrelor didactice pentru implicare și să urez mult succes tuturor participanților.’’ Cristian Octavian Matei - Director General Compania de Apă Arieș.

Serviciu Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS