Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sun, Apr
112 New Articles

Expoziție de desen și fotografie la CAA. Câştigătorii au fost premiaţi | VIDEO

Actualitate
Tools
Typography

În data de 21 aprilie 2016, începând cu ora 12.30, Compania de Apă Arieș a organizat Expoziția de desen și fotografie ,,Apa este viață - Fiecare Strop contează! Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul!’’. În cadrul expoziției au fost prezentate desenele și fotografiile participanților la  concursul cu tematica apei, elevi ai claselor I - XII, din Turda și Câmpia Turzii.

În cadrul acestui eveniment au fost premiați 90 de elevi ale căror desene și fotografii au fost selectate pentru competiția finală.  Câștigătorii premiilor, 5 tabere de la Pensiunea Cai de Vis, din localitatea Vârful Câmpului (județul Botoșani), în perioada 4-8 iulie, oferite de Vestra, sunt: 

Concurs desen
"Povestea lui Strop - Picătura de apă. Ajută-l pe Strop să salveze Pământul!"

COMAN ALEXIA  Școala Gimnazială  ”IOAN OPRIȘ” Turda     clasa a II-a  B
OLIVIA  SIMION     Școala Gimnazială  ”AVRAM IANCU” Turda clasa a VII-a A
DARIUS MARINEL BACIU ”TEODOR MURĂȘANU” Turda   clasa a IV-a A

Concurs fotografie: 
"Apa este viață - Fiecare Strop contează!"

BOZDOC IOANA, Colegiul Tehnic ’’Victor Ungureanu’’  clasa a X-a L3
MOCAN RADU , Colegiul Tehnic Turda , clasa a XI-a D

"Felicit din toată inima toți participanții la această competiție. Scopul campaniei a fost de informare  privind protecţia mediului vizând conştientizarea importanţei deosebite a resurselor de apă și rolului apei ca element primordial în viaţa noastră. Pe această cale țin să mulțumesc tuturor cadrelor didactice pentru implicare și sprijinul acordat în organizarea locală a proiectului nostru de responsabilitate socială pentru un consum inteligent de apă, ce a fost adresat elevilor din școlile și liceele din municipiile Turda și Câmpia Turzii. Apreciem sprijinul dumneavoastră în vederea realizării acestei campanii de informare, educare și conștientizare și vă asigurăm în continuare de întreaga noastră deschidere pentru ca astfel de proiecte să se deruleze cu succes și în viitor." - Cristian Octavian Matei, Director General Compania de Apă Arieș

Serviciul Comunicare/PR

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS