Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Mesajul viceprimarului Municipiului Câmpia Turzii, Sabin Marcel GHEMEȘ, cu ocazia Sfintelor Sărbători Pascale

Administraţie
Tools
Typography

Sărbătoarea Sfintelor Paști este momentul în care, prin sacrificiul său, Iisus Hristos a mântuit întreaga omenire de păcatul adamic.

În acest an, de Paști, trebuie să ne sacrificăm obiceiurile de a-i vizita pe cei dragi și de a merge la biserică, pentru a ne asigura sănătatea noastră și a celor pe care-i iubim.

Haideți să dăm dovadă de solidaritate și respect față de categoriile vulnerabile și să păstrăm condițiile de distanțare socială, chiar dacă Paștele este despre familie, despre a fi împreună cu cei pe care-i iubim!

Sărbătoarea Învierii să vă aducă sănătate, pace și o viață mai bună, departe de pericole!

Hristos a Înviat!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS