Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

VIDEO | Mesajul primarului Cristian Matei cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Administraţie
Tools
Typography

Dragi turdeni,

Este pentru prima dată când Sărbătorile Pascale le petrecem în izolare, departe de toți cei dragi.

Pentru fiecare dintre noi este o perioadă foarte dificilă și trăim vremuri pe care nu credeam că le vom trăi vreodată. Este foarte important să fim optimiști și încrezători că vom ieși mai puternici din această încercare, mai buni, mai conștienți de ceea ce este cu adevărat important în viață.

Vă rog să nu încălcați regulile, să rămâneți în casele voastre și să vă bucurați de Învierea Mântuitorului în liniște și pace sufletească. Fiți alături de toți cei dragi așa cum puteți, fie prin gânduri bune, fie prin mediul online, sau la telefon. Încurajați-vă unii pe alții, pentru că împreună vom trece peste toate!

Vă urez tuturor Sărbători fericite! Dumnezeu să ne binecuvânteze!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS