Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Reabilitarea și modernizarea străzii Frăgariste din cartierul Băi a ajuns la final!✅

Administraţie
Tools
Typography

Această stradă care face legătura cu Salina Turda, cel mai important obiectiv turistic din orașul nostru, este de astăzi una modernă.

Proiectul de modernizare a străzii a inclus o serie de îmbunătățiri majore, reabilitarea completă a sistemului de canalizare,  asfaltarea carosabilului și pavarea trotuarelor cu dale din piatră naturală.

Zilele următoare va fi aplicat marcajul rutier, iar în cel mai scurt timp spațiile verzi vor fi amenajate complet, creând astfel un mediu mai plăcut pentru pietoni și o imagine mai frumoasă a orașului.

☀️A venit vremea frumoasă și suntem gata să continuăm cu entuziasm și spor lucrările de modernizare a orașului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS