Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Primăria Turda: Surprizele Iepurașului, evenimentul prin care am oferit copiilor și nepoților noștri, ai turdenilor, o experiență minunată de divertisment și distracție!

Administraţie
Tools
Typography

Spectacolele artistice prezentate de Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, Trupa Mini - Clubul Copiilor Turda, Clubul de Dans Phoenix, Ansamblul Folcloric Țarina și Ansamblul Folcloric Datina Turdeană au adus un zâmbet publicului prezent.

Pe lângă spectacolele artistice, am organizat și concursuri distractive, inclusiv vânătoarea de ouă, care a fost activitatea preferată de toți copiii. De la mic, la mare, copiii s-au bucurat de o aventură amuzantă în căutarea ouălor de Paște.

Ca o amintire a acestei experiențe minunate, ne-am asigurat ca toți copiii prezenți să primească un mic cadou din partea iepurașului.

Mulțumim tuturor celor implicați în organizarea acestui eveniment special și sperăm că toți copiii prezenți s-au distrat și au creat amintiri frumoase alături de noi.

Ne revedem la următorul eveniment!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS