Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Primăria Turda - Anunţ de mediu - Proiectul "Coridor integrat de mobilitate urbana Campiei - Luncii”

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIUL TURDA anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "Coridor integrat de mobilitate urbana Campiei - Luncii, propus a fi amplasat in mun. Turda, strada Campiei si strada Luncii, jud. Cluj.

Informatiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protecția Mediului Cluj, str. Dorobanților nr. 99 si la Primaria Municipiului Turda, Turda, Piata 1 Decembrie 1918, nr. 28, in zilele de luni - joi intre orele 9:00-14:00 și vineri intre orele 9:00-13:00;

Observatiile publicului se primesc zilnic la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Cluj .

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS