Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

30
Tue, Apr
106 New Articles

Primăria Turda - anunţ privind amenajarea unui culoar pietonal şi velo pe malul Arieşului

Administraţie
Tools
Typography

MUNICIPIULUI TURDA, titular al proiectului: ,, Amenajare culoar pietonal și velo pe malul râului Arieș”,  propus a fi amplasat în municipiul Turda, strada Constructorilor - Digul Raului Arieș, anunta publicul interesat asupra deciziei etapei de incadrare de catre APM Cluj, de a nu solicita efectuarea evaluarii impactului asupra mediului in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului si continuarea procedurii privind emiterea aprobarii de dezvoltare pentru proiectul:  Amenajare culoar pietonal și velo pe malul râului Arieș” propus a fi amplasat in Turda, strada Constructorilor - Digul Raului Arieș.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Cluj, str. Dorobanților, nr.99, în zilele de luni-joi între orele 9.00 – 14.00 și vineri între orele 9.00 – 13.00 precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmcj.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proeictuldeciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet APM Cluj.

 

 

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS