Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Şedinţă extraordinară la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 1029/23.08.2023 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat de îndată în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 23 august 2023 la ora 13.00.

Programată a se defăşura în sistem online, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind  aprobarea proiectului,,Digitalizarea Spitalului Municipal ,,Dr. Cornel Igna ” Câmpia Turzii ” PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ  COMPONENTA 7  - Transformare digitală INVESTIȚIA: I3. Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină Investiția specifică: I3.3 - Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice.
  2. Proiect de hotărâre privindaprobarea instituirii unui drept de uz și servitute cu titlu gratuit în favoarea societății Delgaz Grid S.A. asupra unui teren aflat în proprietatea municipiului Câmpia Turzii, în vederea racordării la rețeaua de gaze naturale a obiectivului situat în municipiul Câmpia Turzii, str. Teilor, nr. 1K, jud. Cluj.
  3. Proiect de hotărâre privindacordarea unui mandat special reprezentantului Municipiului Câmpia Turzii pentru participarea la ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor la societatea COMPANIA DE APĂ ARIEȘ A., în vederea exercitării drepturilor de acţionar.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS