Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

07
Tue, May
84 New Articles

Şedinţă privind noul an şcolar, la început de săptămână

Administraţie
Tools
Typography

Cristian Matei: ”Am avut o ședință importantă în sala mare a Primăriei, în contextul pregătirilor pentru începerea noului an școlar.

Alături de doamna Marinela Marc, inspector școlar județean și reprezentanți ai Prefecturii Cluj, ISU Cluj și Direcției de Sănătate Publică am avut discuții pentru asigurarea unui început de an școlar cât mai sigur și eficient pentru toți elevii din municipiu. Împreună cu inspectorul școlar județean, am discutat punctual despre fiecare instituție școlară din municipiul nostru dar și din comunele învecinate.

Reprezentanții Prefecturii Cluj au discutat măsurile de siguranță și coordonarea eforturilor între instituții, pentru a asigura protecția și buna desfășurare a activităților școlare. ISU Cluj a prezentat importanța planurilor de intervenție în caz de situații de urgență, iar Direcția de Sănătate Publică a oferit recomandări pentru menținerea unui mediu școlar sănătos.

Prin colaborare și coordonare vom reuși să creăm un cadru optim pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor noștri. Pe această cale, mulțumesc tuturor directorilor și dascălilor pentru contribuția lor și sunt convins că în municipiul nostru vom avea un început de an școlar reușit!”

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS