Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Jul
76 New Articles

VIDEO | Începând de joi vor fi disponibile locurile noi de joacă din Parcul Tineretului

Administraţie
Tools
Typography

Vă prezentăm imagini din culise, oferindu-vă o privire în interiorul pregătirilor pentru deschiderea Centrului Multifuncțional.

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: “Prin acest proiect, am transformat o zonă care era neglijată și neutilizată într-o oază de liniște și relaxare pentru toți locuitorii orașului nostru. Astfel, această zonă ne va permite să oferim o varietate de activități pentru întreaga familie, de la patinaj ( tot timpul anului) la jocuri și distracții în aer liber.”

Într-o primă etapă a acestui proces, lucrăm la stabilirea regulamentelor de funcționare, care vor fi ulterior supuse aprobării în cadrul Consiliului Local. Aceste regulamente sunt fundamentale pentru asigurarea unei experiențe optime pentru toți cei care vor frecventa centrul nostru.

Pe lângă aceasta, suntem în plin proces de pregătire a personalului care va avea responsabilitatea de a asigura buna funcționare a patinoarului și a celor două clădiri în care vor avea loc diverse evenimente.

Imediat ce regulamentul de funcționare va fi finalizat, vom demara o dezbatere publică pentru a permite fiecărui membru al comunității să-și exprime opiniile și sugestiile.

Vă ținem la curent cu progresele pe care le facem și vă asigurăm că vom reveni cu detalii suplimentare imediat ce vom avea mai multe informații disponibile.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS