Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

03
Fri, May
101 New Articles

Sedinta a Consiliului Local Campia Turzii miercuri, 9 iulie. Vezi ce se afla pe ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

În baza dispoziţiei primarului Câmpiei Turzii - Radu Hanga - membrii forului deliberatuv local al municipiului sunt convocaţi în şedinţă extraordinară pentru miercuri, 9 iulie, de la orele 13.00.

Pe ordinea de zi a şedinţei care are loc în sala mică a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" se află următoarele proiecte de hotărâre:

1. Premierea elevilor de la şcolile din Municipiul Câmpia Turzii care au obţinut rezultate deosebite în cursul anului şcolar 2013-2014.
- Primarul Municipiului Câmpia Turzii - d-nul Radu Ioan HANGA

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea declansării procedurilor de achiziţionare directă a terenului necesar în vederea construirii Parcului Industrial Tetarom V şi însuşirea raportului de expertiză evaluatorie pentru terenul situat din punct de vedere administrativ în Câmpia Turzii, str. Laminoriştilor, nr. 147, proprietatea numiţilor Schutz Oana şi Dascălu Ionuţ şi revocarea HCL nr. 53/24.04.2014.
Prezintă:
- Iniţiator, Primar, Radu Ioan HANGA
- Serviciul Juridic
- Comisiile nr. 1-5

3. Proiect de hotărâre aprobarea primirii de noi membrii în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa Văii Arieşului".
Prezintă:
- Iniţiator, Primar Radu Ioan HANGA
- Serviciul Juridic
- Comisiile nr. 1-5

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS